Групажен транспорт от Иа Транс – най-важното за нашите услуги.

Posted by администратор
Category:

ГРУПАЖЕН ТРАНСПОРТ – УСЛУГИ ОТ ИА ТРАНС

Групажен транспорт и спедиция от Иа Транс е услуга, към която все повече клиенти проявяват интерес.

Какво представлява услугата?

Консолидиране  (обединяване) на по-малки товари на различни клиенти и превозването им в един пълен камион от товари. Всеки клиент заплаща транспорта на своя товар, в зависимост от размерите и теглото му. Товарите се превозват до нашата база в Казичене, а след това се групират в камион за съответната дестинация. Когато цената за услугата се раздели между клиентите, тя излиза много изгодно, което е и основна причина, повечето клиенти да търсят именно тази услуга.

Транспорт на групажни товари е добро решение за превоз на средни и малки товарни пратки. Ако се нуждаете точно от такава услуга, Иа Транс е насреща с изгодни оферти за групажен транспорт от България към почти всички европейски страни.

ГРУПАЖЕН ТРАНСПОРТ – НАЙ-ИЗГОДНОТО РЕШЕНИЕ ЗА МАЛКИЯ БИЗНЕС

Услугата за групаж е идеалната възможност за евтин международен транспорт на товари и личен багаж, за целите на малкия бизнес и нуждите на физически лица. Товарите са по-малки от вместимостта на един камион или ремарке.  В действителност, групажният транспорт е запълване на пространството с различни индивидуални товари. За спокойстивто на клиентите, Иа Транс уверява, че всеки един товар е обезопасен и няма риск от евентуални злополуки и загуби.

Иа Транс е фирма, с дългогодишен опит в транспортирането на групажни товари. Можем смело да кажем, че в нашия бранш, предлагаме едни от най-изгодните оферти, изпълняваме надлежно задълженията си и се радваме на многобройни доволни клиенти.

Фирмата поддържа регулярни линии от България към Испания, Холандия и Португалия.  Можете да научите повече за предлаганите от нас услуги и маршрути в раздел „услуги” на нашата страница.

ЛОГИСТИКА И ГРУПАЖЕН ТРАНСПОРТ ОТ НАДЕЖДНА СПЕДИТОРСКА ФИРМА

Това, което отличава нашата фирма от конкуренцията и я прави толкова успешна е, отличното управление на стоки и услуги и голям списък с точки, до които реализираме нашите транспортни услуги. Изберете нас и се доверете на  професионалисти, с опит, които ще Ви съдействат на всеки един етап от осъществяването на избраната от Вас услуга.

Разчитаме на собствен автопарк,  модерно оборудвани камиони и ремаркета:

Полуремаркета

Соло камиони

Съвременни влекачи и камиони без ремаркета;

Всички наши превозни средства  покриват стандарта Евро 3;

За повече информация, относно нашия автопарк и наличните камиони, прочетете на страницата на сайта или се свържете с нас на посочените телефони. Винаги имаме на разположение камион готов за потегляне, при необходимост от бърза реакция и непредвидени обстоятелства.

Ние от Иа Транс ООД постоянно развиваме и модернизираме своя автопарк, за да отговорим на разнообразните нужди на нашите клиенти.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ИА ТРАНС?

Ние сме транспортна фирма, която има на свое разположение личен автопарк, модерно оборудване, складови бази и отличен персонал с дългогодишен опит в сферата на логистиката и транспортните услуги. Освен това ще Ви предложим:

  • Конкурентни цени, много изгодни, индивидуални оферти, не се колебайте да направите запитване – безплатно е!
  • Модерни ремаркета, снабдени с всичко необходимо за превоз на всякакви товари.
  • Ежеседмични регулярни линии до Испания, Холандия и Португалия.
  • Осъществяваме превоз на всички видове товари:

–         Транспорт на опасни товари ADR;

–         Транспорт на извънгабаритни товари;

–         Транспорт на товари под температурен режим, изискващи хладилна камера;

За повече информация, свържете се с нас още сега!

×
Call Now Button