Логистичният сектор и спедицията бележат растеж през 2018 г.

Posted by администратор
Category:

ЛОГИСТИЧНИЯТ СЕКТОР И МЕЖДУНАРОДНИЯТ ТРАНСПОРТ С РЪСТ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА

Кои от секторите на пазара ще бъдат най-активни през следващата година?

Европейската централна банка все още е концентрирана върху придобиването на 30 млрд. евро в облигации месечно за 2018 г., това ще продължи да провокира силното търсене на международни инвеститори в сектора на логистиката и транспорта през 2018г.

Къде са най-добрите инвестиционни възможности на този етап?

За 2018 г. ще видим много силна възможност в индустриалния / логистичния сектор, подкрепена от силното търсене на крайните потребители, което ще доведе до по-нататъшен растеж на доходността.

FRASERS Centrepoint Ltd (FCL) има за цел да разшири своя европейски отпечатък за логистични имоти с обявяване през уикенда на закупуване на шест немски логистични съоръжения за около 257 милиона евро ($ 408.6 милиона).

FCL заяви, че изцяло притежаваните от нея дъщерни дружества са сключили договор за продажба и покупко-продажба с ECE Projektmanagement, базиран в Хамбург разработчик, собственик и управител на търговски недвижими имоти, за придобиването на шестте крос-дока, които наброяват 75,478 квадратни метра кв.м) на площ под наем на 426 439 кв.м. земя.

В световен мащаб милиони души работят в този развиващ се сектор, като тази цифра се очаква да нарасне до 2020 година.

ЛОГИСТИКА И ТРАНСПОРТ В БЪЛГАРИЯ

Логистичният сектор у нас също се очертава като водещ източник на инвестиции. Фирмите за транспорт и логистика у нас работят върху подобряване качеството на услугите, които предлагат, в това число повече дестинации, обхващане на по-голям спектър от транспортни услуги и по-кратки срокове.

С какво се отличава Иа Транс от своите конкуренти?

Иа Транс ЕООД е фирма за логистика и транспорт, която развива дейност както на територията на България, така и извън граница. От години фирмата е на пазара и може да се похвали с множество доволни клиенти, разширяване на базата си, модерно оборудване и собствен автопарк.

Регулярни линии в Европа

Ежеседмично Иа Транс организира транспорт на групажни твари по следните релации: България – Холандия- България, България – Испания- България, България – Португалия – България. Два пъти в седмицата в двете посоки тръгват товарни автомобили, като услугата предлага гъвкав график и маршрут, както и много кратки срокове за доставка. Цената е силно конкрурентна, а за качественото й изпълнение говори лоялната ни клиентска база.

Транспорт на цели и групажни товари

Фирмата предлага транспорт на цели и групажни товари до почти всички европейски градове. За повече подробности за дестинации, маршрут, график и цени, свържете се с фирмата на посочените контакти. Нещо повече, компанията винаги има на разположение товарен автомобил в готовност за мигновено потегляне. Когато изникнат непредвидени ситуации и спешна нужда от доставка, можете да разчитате на нашата бърза реакция.

Собствен автопарк и складова база

Компанията има на свое разположение собстен и добре оборудван автопарк. Автомобилите разполагат с всички сертификати и разрешителни и са оборудвани за превоз на опасни товари, извънгабаритни товари и товари под температурен режим. Клиентите също така могат да се възползват и от охраняемата ни складова база, за да осигурят надеждно и сигурно място на своите товари.

Модерно оборудване и пълен набор услуги

Всички автомобили са снабдени със съвременни системи за проследяване и мониторинг, така клиентите ни са спокойни и информирани за своя товар и пратки. Иа Транс предлага освен международен транспорт, сътрудничество при оформянето на документите, както и пълна и частична карго застраховка. За повече информация, направете запитване по имейл или на посочения телефон.

×
Call Now Button