Спедиция до Испания, Холандия и Португалия

Posted by администратор
Category:

СПЕДИЦИЯ ДО ИСПАНИЯ ОТ ИА ТРАНС

Спедиция до Испания по регулярна линия (два пъти седмично). Испания е една от страните, към която транспортните услуги са най-силно търсени. Иа Транс предлага ежеседмичен транспорт до Мадрид, Барселона, Валенсия, Аликанте и още много други градове в Испания. Услугата включва превоз на групаж – малки и големи товари, консолидирани в един общ контейнер. За по-големи и индивидуални товари, също можете да разчитате на нас. Освен превоз до почти всички ключови градове в Испания, ще Ви предложим и допълнителни услуги, като складиране, доставка от врата до врата, експресен превоз, оформяне и съдействие с документацията, товаро-разтоварителни дейности. В допълнение нашите товарни автомобили са модерно оборудвани, осигуряващи всичко необходимо за безопасния превоз на Вашите товари. Не се колебайте да се свържете с нас.

Регулярната ни линия към Испания е силно предпочитана, именно поради качеството и бързината на услугата, която ще Ви предложим. Съдействаме си и с местни фирми от бранша, което улеснява още повече транспортирането и ни позволява да Ви предложим много точки за доставка, в сравнение с повечето фирми за спедиция и логистика в България.

СПЕДИЦИЯ ДО ХОЛАНДИЯ ОТ ИА ТРАНС

Спедиция по релация Холандия-България. Ежеседмична транспортна линия от България за Холандия и обратно. Услугата ни включва превоз на цели и групажни товари, в това число, личен багаж, транспорт на конфекции, стоки, палетизирани товари, както и индивидуални извънгабаритни или хладилни стоки. За повече информация, обадете се на посочените телефони. Транспорт до Амстердам, Айндховен, Хага, Ротердам и други градове – направете запитване, ще Ви предложим гъвкаво решение и изключително изгодни условия.

СПЕДИЦИЯ ДО ПОРТУГАЛИЯ ОТ ИА ТРАНС

Спедиция до Португалия ежеседмично – два пъти в седмицата в двете посоки (от България за Португалия и обратно). Транспорт на цели и групажни товари до Лисабон, Порто, Лагос, Фару и други.  Услугата включва и доставка на пратки до някои междинни градове в  Испания. За повече информация за градовете, до които реализираме транспортни услуги по регулярна линия България- Португалия- България, както и за дните на потегляне, не се колебайте да се свържете с нас. Ще ви предложим изгодни индивидуални оферти – гарантирано ниски цени и качествени услуги. Нашите товарни автомобили отговарят на всички стандарти и притежават всички лицензи и сертификати, а шофьорите ни са с дългогодишен стаж в сферата на транспорта и логистиката.

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ В ЕВРОПА НА ИЗГОДНА ЦЕНА

Иа Транс организира международен превоз до почти всички страни от Европа. За повече информация, относно дестинациите, междинните точки, през които преминават маршрутните линии и сроковете на доставка, направете запитване. Стараем се да предложим максимално ефективни транспортни услуги, бързи срокове и много голямо разнообразие от дестинации, за да удовлетворим нуждите на Вашия бизнес. Можем да кажем, че сме една от малкото фирми, които предлагат толкова голям избор от локации за доставка на товари в рамките на Европа.

ИА ТРАНС СВОБОДНИ КАМИОНИ ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ

Иа Транс разполага със собствен автопарк от модерно оборудвани автомобили за превоз както на стандартни товари, така и на извънгабаритни товари, опасни (АДР) товари и такива под температурен режим. Всеки един от камионите е снабден с GPS системи, които с изключителна точност ще покажат локацията на товарите. Фирмата има и камиони в готовност за тръгване по всяко едно време за спешни и непредвидени пратки, можете да разчитате на нас. С дългогодишен опит и екип от професионалисти, ние ще Ви предложим пълна гама спедиторски услуги на специални цени. Обадете се сега.

×
Call Now Button