Спедиция Испания – новости в спедицията и логистиката

Posted by администратор
Category:

СПЕДИЦИЯ ИСПАНИЯ

Спедицията и логистиката до Испания са силно развити у нас. Почти всички фирми, занимаващи се с транспортни услуги и по-специално международен транспорт предлагат атрактивни оферти за превоз на цели и групажни товари до Испания и обратно. Иа Транс е една от компаниите на българския пазар, която от години извършва тази услуга и може смело да каже, че се е усъвършенствала в нейното изпълнение.

Нещо повече, през годините, фирмата е създала много партньорски отношения и е установила практики, благодарение на които може да предложи на своите клиенти бърз транспорт до почти всички точки от Испания – два пъти седмично. Товарните автомобили тръгват два пъти в седмицата за Испания, съответно и два пъти в седмицата се извършва транспорт от Испания. Ако търсите надежден партньор – това е Иа Транс.

За удобството на своите клиенти, услугата спедиция Испания включва превоз на всякакви стоки – опасни, извънгабаритни, под температурен режим, личен багаж и т.н. Фирмата съдейства с попълването на документите и гарантира бърза и професионална спедиция до желаната от клиента точка. При нужда от съдействие с товаро-разтоварителните дейности – също сме насреща. Клиентите могат и да застраховат товара си, в случай на непредвидени обстоятелства. Също така, фирмата разполага с охраняема складова база, където да можете да съхранявате товарите си на сигурно място при необходимост.

За повече информация, относно маршрут, цени и график, свържете се с представители на Иа Транс. Те не само ще отговорят на запитването Ви, но и ще изготвят и специална оферта, съобразена с нуждите на бизнеса Ви.

Транспорт до различни точки в Европа – Иа Транс предлага превоз на цели и групажни товари до почти всички европейски страни.

КАКВИ СА ПОСЛЕДНИТЕ НОВОСТИ В СПЕДИЦИЯТА И ЛОГИСТИКАТА В ЕВРОПА?

Според поредното издание на  ИТ „Производство и логистика“, посветено на управлението на транспорта,логистиката и информационните технологии, логистичният сектор върви към прогрес в технологично отношение. В доклада са представени гледните точки и на редица водещи производители и анализатори. Ето и какво споделят те за текущите ключови тенденции в областта на транспортните услуги.

Според специалистите в областта, някои значителни промени трябва да се направят в сферата на спорта и логистиката, като се започне с оптимално използване на превозните средства, автоматизация на административния сектор, с цел намаляване на човешкия ресурс и съответно намаляване на разходите, повече информираност, с цел взимане на по-добри бизнес решения, уеб базирано управление на транспорта, въвеждане в употреба на съвременни GPS / Push-to-Talk устройства.

Все повече интегриране на интелигентни транспортни решения, като безжични технологии.

Друга иновативност е внедряване на интелигентни машини, с оглед съхранение и опазване на екосистемата. Не само в логистичния сектор, но и всяка индустрия е ориентирана към запазване на природните богатства и нанасяне на възможно по-малко щети в екосистемата. Друга важна тема е намаляване на разходите, чрез намаляване на човешките ресурси и постигане на повече видимост, чрез автоматизирането на администрацията.

Транспортната интелигентност е от значение и за световната сигурност на търговията и по-надежното наблюдение на складове. Още повече, че бързият отговор е задължителен, а с напредването на технологиите всичко това е възможно.

Едно е ясно: логистичният сектор е тясно свързан с цифровата ера и все повече тази взаимовръзка ще се затвърждава.

×
Call Now Button