Спедиция и международен транспорт – търговски панаир за логистика, мобилност и IT

Posted by администратор
Category:

СПЕДИЦИЯ И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ – ТРАДИЦИОННО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА НОВОСТИТЕ В СЕКТОРА

Световният търговски панаир за логистика, мобилност, информационни технологии и управление на веригата за доставки и тази година впечатли всички присъстващи.

Големи компании, развиващи своята дейност в сферата на международния транспорт и разработването на нови технологии представиха своите последни достижения, тласкащи логистичния сектор към прогрес. Иновациите, представени в изложбените зали, както и интересните дискусии и семинари предизвикаха голям интерес.

ОСНОВНИ ФАКТИ ЗА СВЕТОВНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ 

Водещото световно изложение за логистика се организира на всеки две години в Мюнхен. В него взимат участие над 2000 компании – нови и вече познати изложители – производители, търговци и дистрибутори от 62 държави, над 55 000 търговски посетители от цял свят – от 123 страни

Повече от 115 000 квадратни метра изложбени площи в девет зали и съседна открита изложбена площ.

 

Професионално разработена конферентна програма с около 200 експерти и лектори дава възможност за обмяна на опит и презентиране на актуални теми, проблеми и техните решения. Изложението за транспорт и логистика е идеална платформа за обсъждане на най-новите разработки и концепции в индустрията, получаване на подробен преглед на пазара и затваряне на важни сделки.

 

В някои от семинарите бяха засегнати теми, свързани с логистиката като обмен на стоки, идеи и преди всичко знания.

 

Изложението не спира да вдъхновява и да тласка производителите към търсене на нови подходи и разработване на по-интелигентни решения, като технологии за самоуправление на превозни средства, роботи и други.  

 

Ден на кариерата

Организаторите определят един от дните в рамките на изложението за Ден на кариерата.  Денят на кариерата дава възможност на нови участници в изложението и навлизащите в сферата млади професионалисти да обогатят своя опит, да обменят идеи, да получат широк спектър от информация, включително директни прозрения, да проведат интервюта на живо, да станат част от вълнуващи презентации и не на последно място да получат възможност за професионална реализация.

 

Транспортната логистика представлява една от най-големите индустрии в световен мащаб. По отношение на броя на работните места, транспортната и логистичната индустрия се нарежда на трето място, водена само от автомобилната индустрия и машиностроенето. Цялата индустрия е доказала своята устойчивост в условията на криза, с добри перспективи за растеж на международния транспортен пазар.

Логистиката като ключов фактор в съвременните икономики

Значението на панаира за индустрията бе подчертано от федералния министър на транспорта Александър Добринд, който е редовен гост на изложението за транспорт и логистика:

 

Логистиката е и ще остане ключов фактор в модерните икономики. И това е, което тазгодишното търговско изложение отново демонстрира – с още повече иновации, повече международно присъствие и повече посетители!

 

СПЕДИЦИЯ И ТРАНСПОРТ – БЪЛГАРИЯ

Основата на ефективната реализация на търговията е международният транспорт и логистика. Ето защо, Иа Транс ООД ще Ви предложи качествени и надеждни услуги в сферата. С дългогодишен опит, професионален екип и пълен набор услуги, Ia Trans ще Ви съдейства за реализацията на вашия бизнес и международни търговски отношения. Предлагаме транспортни услуги до почти всички европейски страни – свържете се с нас за повече информация: цени, услуги и график. Също така, компанията предлага и регулярни транспортни линии – два пъти в седмицата до Холандия, Испания и Португалия. Групажният транспорт до тези страни е силно търсена услуга и се радва на голям интерес. Поради тази причина фирмата организира превоз на групажни товари по тези релации два пъти седмично.

 

Спедиция и Транспорт от Иа Транс

Фирмата извършва комплексни услуги на много изгодни цени, разполага със собствен автопарк и модерно оборудване за превоз на стандартни, извънгабаритни, опасни и хладилни товари. При нужда от международен превоз на цели и групажни товари – Иа Транс ще Ви предложи оферти, съобразени с нуждите на Вашия бизнес. За повече информация относно цени, услуги и график, не се колебайте да отправите Вашето запитване.

×
Call Now Button