Транспорт Холандия – Спедиция Иа Транс

Posted by администратор
Category:

ТРАНСПОРТНИ СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ ДО ХОЛАНДИЯ ОТ ИА ТРАНС

Превоз и спедиция от Холандия до България – Иа Транс. Доверете се на Иа Транс за транспортирането на пратки и товари от и до Холандия, ЕЖЕСЕДМИЧНО!  Доказан партньор, който ще Ви предложи най- добрите услуги на най-изгодни цени. Професионализъм, точност и коректност, гъвкав график и много дестинации. Свържете се с нас, за индивидуална оферта.

Модерни автомобили и нови ИТ инструменти и системи за проследяване на пратките – за пълното спокойствие на клиента.

РЕГУЛЯРНИ ТРАНСПОРТНИ ЛИНИИ ДО ХОЛАНДИЯ

Иа Транс организира ежеседмични регулярни линии до Холандия, като минава почти през всички централни градове, включително Айндховен, Ротердам, Хага, Амстердам и други. Консолидацията на групажни пратки се извършва два пъти в седмицата в двете посоки. Линията обслужва и товари, освен от Холандия и други страни, през които минава. Обадете се, за да научите, в кои дни отпътуват автомобилите, през кои градове минават, време  и цени.

Гъвкав график и маршрут, според нуждите на клиента. Ще Ви предложим най- удобната за Вас оферта!

ЦЕЛИ И ГРУПАЖНИ ТОВАРИ ДО ХОЛАНДИЯ

Иа Транс предлага широк спектър от транспортни и спедиторски услуги. До Холандия, фирмата организира както транспорт на цели, така и на групажни товари. Консолидиране на пратки от всякакъв характер и тяхното превозване до посочено от клиентите място. Също така, фирмата предлага превоз на цели товари, опасни, извънгабаритни и под температурен режим.

Не се колебайте и направете запитване. Всеки курс се осъществява от двама шофьори за по-бързото транспортиране на стоките. Специализирани в спедицията и логистиката до Холандия, можем да се похвалим с много доволни клиенти!

СПЕДИЦИЯ ТРАНСПОРТНА И СКЛАДОВА ЛОГИСТИКА

Стремим се да изпълним всички желания на клиентите, ето защо освен транспорт на цели и групажни товари до и от Холандия, предлагаме и складиране на товари в охраняеми бази. Свържете се с нас, за да получите повече информация за местоположението и вместимостта на нашите складове.

Свободни камиони със съвременно оборудвани са на разположение за бързото и надеждно транспортиране на товари от всякакво естество.

ДОСТАВКА НА ПАЛЕТИЗИРАН ТОВАР

Освен традиционните услуги, които предлагаме, можете да се обърнете към нас за превоз на извънгабаритни и палетизирани товари. На разположение имаме иновативна техника, влекачи и ремаркета, за да  съдействаме с транспортирането на всякакви товари. Не се колебайте, да ни потърсите, за да обсъдим и изготвим най-подходящото за вашия случай предложение.

Нашите служители са насреща при нужда от асистиране с товаро-разтоварителните дейности и с опаковането на товарите.

ИА ТРАНС – НИЕ СМЕ ВАШИЯ ЕКСПЕРТ‎

С дългогодишен опит в международния транспорт и спедиция на товари до почти всички европейски градове ще Ви предложим комплексни и качествени услуги. Разполагаме с най-съвременното оборудване, възможности за моментално потегляне, карго застраховки,  товаро-разтоварителни дейности, складиране, мониторинг, документация, съдействие и т.н.

Иа Транс е една от малкото фирми на нашия пазар, която предлага транспорт до толкова много точки от картата на Европа, обадете се и ние ще Ви предложим най-добрия маршрут, време и цени!

×
Call Now Button