Иа Транс – Международен транспорт, спедиция и логистика в Европа

Posted by администратор
Category:

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА – ИА ТРАНС

Иа Транс  е водеща фирма, специализирана в сферата на транспорта и спедицията на товарни превози от и до България. С дългогодишен опит и богат автопарк, предлагаме високо качество и надеждно сътрудничество в транспортирането както на цели, така и на групажни товари по различни релации в ЕС.

Освен международен транспорт, спедиция и логистика в Европа, фирмата предлага и допълнителни услуги, сред които митническо оформление, товаро-разтоварителни дейности, складова база за съхранение на товари, както и застраховане на каргото. В зависимост от нуждите и желанията на клиентите, фирмата изготвя индивидуални оферти, предлагайки различни възможности по отношение на маршрути, график и срокове – гъвкавост, отлична работа, достъпни цени.

В допълнение, осен цели товари, можете да се обърнете към Иа Транс, когато имате нужда т превоз на личен багаж в Европа. Ще съгласуваме с вас възможните оферти, за да изберете тази, която Ви устройва най-много.

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ СОФИЯ

Броят на фирмите, специализирани в логистика и спедиция на българския пазар вече е много голям. Конкуренцията е силна и почти всички фирми са концентрирани в София. Защо да изберете нас? Защото ще Ви предложим изгодни оферти, точност и коректност, най-голям списък с градове, до които реализираме транспортни услуги и много възможности за транспорт.

Иа Транс предлага транспортни и спедиторски услуги до значителен брой европейски градове, за разлика от повечето конкурентни фирми, чиито услуги се ограничават до столиците на някой държави членки на ЕС. Фирмата ни предлага международен транспорт до Германия, Англия, Франция, Австрия, Холандия, Унгария, Гърция, Португалия, Испания, Румъния и др. Осъществяваме превоз до голям брой централни точки от тези страни, направете запитване и ще направим всичко възможно да превозим вашия товар до желаната от вас точка.

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ПЛОВДИВ

Иа Транс осигурява и транспортни услуги на територията на град Пловдив. При нужда от висококачествен и надежден превоз, свържете се с нас за повече информация, относно цени, график и услуги. Ще ви предложим най-добрите цени и неустоими предложения.

МЕЖДУНАРОДНИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ДО ПОЧТИ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ

При нужда от превоз на цели и групажни товари, свържете се с нас. За повече информация за страните, до които реализираме транспортни услуги, както и графика на регулярните линии, потърсете ни. Служителите ни са с дългогодишен опит, ще подходят с професионализъм към вашите пратки. Освен превоз на цели и групажни товари, предлагаме и превоз на извънгабаритни, опасни и хладилни товари. Автомобилите ни са оборудвани с всичко необходимо, включително и модерни системи за проследяване на товарите.

ГРУПАЖНИ ЛИНИИ В  EU

Иа транс ще ви предложи групажен транспорт на много изгодни цени, в зависимост от обема и теглото на вашия товар. Освен личен багаж, конфекции, мебели, можем да превозим  вашата стока или друг вид групажен товар. Гарантираме кратки срокове за  доставка и коректно отношение. Обадете се на посочените контакти при интерес.

ГРУПАЖНА ЛИНИЯ ИСПАНИЯ, ХОЛАНДИЯ И ПОРТУГАЛИЯ

Иа Транс предлага транспорт на товари по регулярни линии Холандия, Испания и Португалия. Ежеседмично в двете посоки нашите автомобили осъществяват бърз и надежден превоз до всички ключови градове от тези страни.

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ЦЕНИ ОТ ИА ТРАНС

Иа Транс  предлага широк спектър от транспортни и спедиторски услуги на изключителни цени. Ще ви предложим оферти, на които не можете да устоите. Освен разнообразието от европейски страни, до които реализираме транспорт, клиентите ни могат да се възползват от много допълнителни услуги. Гъвкави графици, експресни доставки, цели и групажни товари, пълно съдействие и други. Транспортиране на стоки и багаж в България и почти цяла Европа, до голямо разнообразие от локации, Иа Транс съдейства с информация и мониторинг  по всяко време. На разположение имаме собствен автопарк. Свържете се с нас, за специални цени и оферти.

×
Call Now Button