Международен превоз на багаж и товари в Европа

Posted by администратор
Category:

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА В ЕВРОПА

Транспортните услуги до различни точки на Европа са обект на голям интерес. С напредването на технологиите, възможностите за свободно пребиваване и развиване на бизнес в страните членки на ЕС, както и свободните пазари, международната търговия и бизнес имат осезаема нужда от надежден и бърз транспорт.

Все повече български фирми се опитват да достигнат и да се наложат на международни пазари, за да разрастват своя бизнеса. В допълнение, туристическият сектор генерира значителен ръст и хората се нуждаят от международен транспорт ежедневно – било то с цел развлечение, работа или бизнес.

Ето защо, транспортните услуги и логистиката в Европа са важен фактор за развитието на международната търговия, туризъм и бизнес индустрията като цяло.

СПЕДИЦИЯ ДО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ

Иа Транс предлага висококачествени транспортни услуги до почти всички страни от ЕС. Фирмата организира превоз на багаж и цели товари до Германия, Австрия, Унгария, Холандия, Англия, Франция, Португалия, Гърция, Румъния, Испания и др. При интерес, направете запитване. Освен доставка до всички столици и основни градове, фирмата предлага и превоз до много междинни точки и други локации, които са важни за бизнеса на клиентите.

ГРУПАЖНА ЛИНИЯ ПОРТУГАЛИЯ

Португалия е сред страните, с които българският пазар тясно си сътрудничи. Големи количества стока и продукти се внасят и изнасят за Португалия. Иа Транс осъществява международен превоз до Португалия. Заминаване два пъти седмично в двете посоки. Бързи срокове и график, покриващ много локации, не само от Португалия, но и от Испания. Това позволява консолидиране на повече стоки в различни направления, което от своя страна означава, че цените за услугата са повече от атрактивни. При нужда от превоз на групажни товари, свържете се с нас.

ГРУПАЖНА ЛИНИЯ ХОЛАНДИЯ

Холандия е друга страна, изкарваща големи количества продукция към нашия пазар: бира, кашкавал, луковици и други. Освен до Амстердам, Иа Транс организира два пъти седмично транспорт на групажни товари до Хага, Айндховен и още други второстепенни градове. Много кратки срокове, професионализъм и доставка до различни точки – това са само малка част от предимствата, които Иа Транс ще ви предложи. За индивидуални оферти, обадете се на посочените контакти. 

ГРУПАЖНА ЛИНИЯ ИСПАНИЯ

Консолидиране на пратки до Испания: малък ръчен багаж, конфекции, големи товари и стоки. Ниски цени и кратки срокове за доставка. Ежеседмично товарните автомобили пътуват по релация България- Испания в двете посоки. За индивидуална оферта и повече информация за цените и сроковете, направете запитване. Освен до Мадрид, фирмата осъществява транспортни услуги и до Барселона, Валенсия, Аликанте и много други.

ПРЕВОЗ НА БАГАЖ, ЦЕЛИ И КОМПЛЕКТНИ ТОВАРИ

Иа Транс предлага превоз на групажни товари, които включват консолидиране на различни стоки – от малък багаж до големи товари и палетизирани стоки. Освен групажен превоз, фирмата извършва и превоз на цели товари – стандартни, опасни АДР товари, на хладилен режим, извънгабаритни и т.н. Независимо от размера и естеството на Вашите пратки, Иа Транс разполага с най-модерното оборудване и всичко необходимо, за да Ви предложи качествени услуги за всички нужди.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ СПЕДИТОРСКИ И ЛОГИСТИЧНИ УСЛУГИ

Фирмата предлага пълен набор от спедиторски услуги. Освен транспортиране на стоки и багаж в България и Европа, до голямо различни локации, Иа Транс съдейства с попълването и оформянето на документите. Може да Ви предложи пълна или частична карго застраховка. Осигурява 24 часов мониторинг и информация по всяко време. Осъществява доставка до почти всяка точка по желание на клиента. Съдейства и с товаро –разтоварителните дейности. Има на свое разположение товарни автомобили в готовност за потегляне при спешни (належащи) ситуации. Не на последно място, фирмата има охраняеми складови бази, където можете да поверите товара си в сигурни ръце. Повече за нашите услуги и промоционални оферти, свържете се с нас!

×
Call Now Button