„ИА ТРАНС“ ЕООД е бързо развиваща се транспортна компания, активна повече от 4 години, осъществявайки транспортни, логистични и спедиторски услуги. Нашата мисия е да осигурим най-високо качество на услугите и да представим най-доброто обслужване на клиентите си.

Ние използваме утвърдени стандарти в услугите, които предлагаме!

Новата услуга, която предлагаме на клиентите си е осигуряване на складови площи за складиране на стоки.

Какво ще получите при нас:

– Надеждност

Вашите стоки ще бъдат приети и складирани в специален склад, в който ще бъдат съхранявани до момента, в който имате нужда от тях;

– Ефективност

Използвайки само нашите услугите, ние гарантираме бързо и ефикасно изпълнение на цялата гама от логистични решения;

– Професионализъм

Нашите екипи са професионалисти в областта на логистиката и складирането, помагайки ви да намалите вътрешните си разходи и да увеличите печалбата си;

– Сигурност

Ние държим на сигурността в отношенията ни с клиентите ни, затова всяка услуга при нас е прилежно документирана и заведена в нашата IT система.

Защита на лични данни

Защитата на Вашите лични данни е важна за нас. Предприели сме необходимите организационни и технически мерки, за да обработваме личните Ви данни законосъобразно, подходящо и по прозрачен начин в съответствие с изискванията на Общия Регламент за Защита на Данни на ЕС (GDPR). Повече информация за GDPR относно защитата на личните данни можете да намерите тук /линк към Политиката/.