Услуги

УСЛУГИ

ИА ТРАНС ЕООД е частна независима компания с изцяло българско участие, която през последните години работи усилено в сферата на транспорта и спедицията и предлага всякакви логистични решения. За да осигурим безпроблемния превоз и съхранение на Вашите товари, разполагаме със собствен автопарк от нови автомобили (euro 5 и euro 6), отговарящи на изискванията на EC, както и със складови площи от 1750 m2, разположени стратегически до главна пътна артерия на България АМ “Тракия” и в непосредствена близост до Околовръстен път на град София.
Ние разполагаме с високообемни бордови ремаркета и полуремаркета, както и такива за превоз на опасни и хладилни товари. Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

Складиране

Предлагаме складиране на Вашите стоки както за кратък, така и за дълъг период от време. В нашата складова база обслужваме клиенти от различни видове отрасли. Благодарение на високата ѝ ефективност от тип клас А, постоянната температура е между +15 / +20 градуса целогодишно, независимо от атомосферните условия навън. Когато Вие складирате при нас, можете да сте убедени, че стоките Ви са подсигурени от 24 часово видео набюдение и жива охрана.  В зависимост от нуждите на Вашия бизнес, можем да Ви предложим наем на цели складови площи или палето място на атрактивни условия и цени от 0,25 лв за брой палет на ден.

Собствен автопарк

За нуждите на всички клиенти предлагаме сухопътен транспорт със собствени и наети превозни средства. Разполагаме с различни видове товарни автомобили като хенгери 118 куб. м., мегатрейлъри 100 куб. м., стандартни 92 куб. м., двутемпературни хладилни 88 куб. м.  и сола 40 куб. м. Всички камиони са с необходимите лицензи и сертификати за извършване на различни транспортни услиги :

– транспорт на високообемни товари;
– транспорт на хладилни товари с температурен режим от -25’С. до +25’С;
– транспорт на опасни (ADR) товари;
– транспорт (експрес) с кратък срок доставка.

Нови услуги

За нашите клиенти ИА ТРАНС ЕООД предлага набор от нови услуги :
– наем на цели складови площи или брой палетоместа;
– договорна логистика – Cross Docking;
– товаро-разтоварна логистика;
– консолидиране на пратки;
– товарене и претоварване на камиони.

Групажни линии

Нашата компания предлага регулярни групажни линии с фиксирани отпътувания по следните релации :
• Два пъти седмично отпътуване по релация БЪЛГАРИЯ – ИСПАНИЯ – БЪЛГАРИЯ;
• Два пъти седмично отпътуване по релация БЪЛГАРИЯ – ПОРТУГАЛИЯ – БЪЛГАРИЯ;
• Един път седмично отпътуване по релация БЪЛГАРИЯ – НИДЕРЛАНДИЯ – БЪЛГАРИЯ;
• Един път седмични отпътуване по релация БЪЛГАРИЯ – ГЪРЦИЯ – БЪЛГАРИЯ;
• Един път седмично отпътуване по релация БЪЛГАРИЯ – ИТАЛИЯ – БЪЛГАРИЯ;
• Един път седмично отпътуване по релация БЪЛГАРИЯ – ФРАНЦИЯ – БЪЛГАРИЯ;
• Един път седмично отпътуване по релация БЪЛГАРИЯ – ГЕРМАНИЯ – БЪЛГАРИЯ.
Сътрудничеството с чуждестранните ни партньори позволява да осигурим на нашите клиенти достъп до различни малки населени места в конкретната държава. Групажните превози от / до Испания и Португалия са възможни и до островните територии на тези страни, благодарение на нашите контрагенти, които разполагат с добре развита складова и вътрешна транспортна мрежа.

Комплекти товари

Освен превоз на частични товари, сред предлаганите от нас транспортни услуги, е превоз на самостоятелни / цели товари, както на територията на Репулбика България, така и извън граница в посочените по-горе дестинации.

Екпресни превози

Ние доставяме екпресно! Можем да Ви предоставим превоз на Вашия частичен или цял товар за кратко транзитно време.

Защита на лични данни

Защитата на Вашите лични данни е важна за нас. Предприели сме необходимите организационни и технически мерки, за да обработваме личните Ви данни законосъобразно, подходящо и по прозрачен начин в съответствие с изискванията на Общия Регламент за Защита на Данни на ЕС (GDPR). Повече информация за GDPR относно защитата на личните данни можете да намерите тук /линк към Политиката/.