ТРАНСПОРТНИ, СПЕДИТОРСКИ И ЛОГИСТИЧНИ УСЛУГИ

„ИА ТРАНС“ ЕООД е млада компания, с основна дейност, осъществяване на транспортни, логистични и спедиторски услуги. Макар да сме на пазара едва от четири години, вече сме си извоювали позиция, като доверен и надежден партньор, който предлага ефективни решения за успеха на Вашия бизнес. Зад управлението на фирмата стоят кадърни, мотивирани и отговорни хора, в резултат на чиято неуморна работа и професионализъм „ИА ТРАНС“ ЕООД се развива със страшно бързи темпове, предлагайки на своите клиенти пълна гама услуги, атрактивни оферти и коректно отношение.

Услуги:
• Вътрешен транспорт
Организираме експресен и икономичен превоз на всякакви товари от и до всяка точка в България.
• Международен транспорт
Екипът ни осъществява:
– сухопътен
– въздушен транспорт на групажни/ комплектни товари от и до почти всички европейски страни.

Сътрудничеството ни с водещи европейски фирми от бранша, допринася за изграждането на солидна транспортна мрежа на международно ниво, което от своя страна улеснява предвижването на пратките и товарите извън граница и позволява реализиране на превоз до по-голям брой дестинации.

Дестинации

  • Испания
  • Нидерландия
  • Гърция
  • Австрия
  • Белгия
  • Германия
  • Италия
  • Португалия
  • Румъния
  • Франция

ИА Транс предлага:
– складови площи за складиране на стоки;
– договорна логистика – Cross Docking;
– товаро-разтоварна логистика;
– консолидиране на пратки;
– товарене и претоварване на камиони.

Фирмата ни разполага със собствен автопарк, с модерно оборудвани превозни средства, за превоз на стандартни, високообемни или други изискващи специален транспорт товари. На разположение на клиентите, винаги имаме редовно обслужвани свободни камиони, съответстващи на екологичните категории Евро 3 и Евро 4, придружени с необходимите лицензи и сертификати за международен транспорт.

– 20 бр. кoмпозиции;
– хенгери;
– мегатрейлъри;
– контейнери;
– транспорт на дрехи;
– 4 хладилни фургона за превоз на стоки – термотранспорт за стоки с температура от +25°С до -25°С;
– специализиран превоз за определен вид опасни (ADR) товари;
– камиони с платформи – за превоз на извънгабаритни товари;
– камиони с брезентна щора – за по-лесно и бързо разтоварване;
– Всеки камион е снабден с GPS система, която ще ви позволи да проследите движението на Вашата пратка в реално време.
– При експресни поръчки, превозните средства се управляват от двама водачи, което ще ви гарантира, че ще бъде спазен уговорения срок за доставка.

• Групажни услуги

Предлагаме международни превози по регулярни групажни линии:

• България – Испания – България
• България – Португалия – България
• България – Холандия – България

Групажният превоз от и до Испания, Португалия и Холандия се организира всяка седмица, като линията минава през всички възлови градове, сред които Мадрид, Барселона, Валенсия, Севиля, Ирун, Аликанте, Мадейра, Порто, Лисабон Коимбра, Алмада, Сетубал, Амстердам Хага, Ротердам и Айндховен. Сътрудничеството с чуждестранни партньори позволява при необходимост, бързо и организирано, товарът да бъде придвижен до по-малко населено място. За да удовлетворим всички желания, освен стандартни превози на групажни товари, предлагаме и експресен международен транспорт на групажни товари и пратки.

Освен превоз на частични товари, сред предлаганите от нас транспортни услуги е превоз на цели/ индивидуални товари, както в рамките на България, така и извън граница, до посочените по-горе дестинации. Както при групажните, така и при комплектните товари, транспортът се извършва с комфортни, изправни и снабдени с модерно оборудване превозни средства. Осигуряваме всички необходими документи и лицензи и поемаме изцяло всички дейности по складиране, превозване и разтоварване на товара до крайната точка.

Клиентите ни могат да избират между стандартни и експресни услуги за спедиция и логистика на товари, както на територията на България, така и в Европа.

Логистиката и транспортът са сектор, който крие много непредвидени рискове. Ето защо, превозите, които извършваме, задължително сa придружени с ЧМР застраховки. Клиентите ни могат допълнително да се застраховат срещу загуби и щети, в случай на инцидент или закъснение, възникнали в следствие на външни фактори. Предлагаме частични и пълни карго застраховки, като оставяме на Вас сами да премерите риска и да прецените, каква застраховка Ви е нужна. При пълна карго застраховане, в случай на щети, ние възстановяваме Вашите загуби.
• Изготвяме, обработваме и предоставяме всички необходими документи, лицензи, митнически формуляри и договори.
• Дългосрочни и краткосрочни договори
• Професионализъм, работа по утвърдени стандарти, обратна връзка с клиента, опитни водачи, бързина и точност, безплатни съвети и конкурентни цени.

Не сте сигурни коя услуга отговаря на нуждите на вашия бизнес?

Защита на лични данни

Защитата на Вашите лични данни е важна за нас. Предприели сме необходимите организационни и технически мерки, за да обработваме личните Ви данни законосъобразно, подходящо и по прозрачен начин в съответствие с изискванията на Общия Регламент за Защита на Данни на ЕС (GDPR). Повече информация за GDPR относно защитата на личните данни можете да намерите тук /линк към Политиката/.