ИЗПРЕВАРИ ВРЕМЕТО

ИА ТРАНС ЕООД осъществява транспортни, логистични и спедиторски услуги. От самото си създаване през 2009 год., до ден днешен, сме си извоювали позицията на доверен и надежден партньор, предлагащ бързи и ефективни решения за Вашия бизнес. Мотото на нашата компания е “ИЗПРЕВАРИ ВРЕМЕТО’’, като разчитаме на малък, но сплотен и много опитен екип от професионалисти.

ИА ТРАНС притежава регистрация № 405 от 12.12.2019 год. от ОДБХ за превоз на различни видове фуражи за всички собствени и наети превозни средства, с които разполага.

Успешни пратки
Камиона
Години опит
Доволни клиенти

Услуги

ИА ТРАНС ЕООД е частна независима компания с изцяло българско участие, която през последните години работи усилено в сферата на транспорта и спедицията и предлага всякакви логистични решения. За да осигурим безпроблемния превоз и съхранение на Вашите товари, разполагаме със собствен автопарк от нови автомобили (euro 5 и euro 6), отговарящи на изискванията на EC, както и със складови площи от 1750 м2, разположени стратегически до главна пътна артерия на България АМ “Тракия” и в непосредствена близост до Околовръстен път на град София. Ние разполагаме с високообемни бордови ремаркета и полуремаркета, както и такива за превоз на опасни и хладилни товари. Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

Собствен автопарк

За нуждите на всички клиенти предлагаме сухопътен транспорт със собствени и наети превозни средства. Разполагаме с различни видове товарни автомобили като хенгери (брезент / фургон) до 118 куб. м., мегатрейлъри 100 куб. м., стандартни 92 куб. м., двутемпературни хладилни 88 куб. м., сола (фургон / дрехарка) до 71 куб. м. и бусове (брезент / дрехарка) 26 куб. м. Всички камиони са с необходимите лицензи и сертификати за извършване на различни транспортни услуги:
- транспорт на високообемни товари;
- транспорт на хладилни товари с температурен режим от -25’С до +25’С;
- транспорт на опасни (ADR) товари;
- транспорт на различни видове дрехи на закачалки;
- транспорт (експрес) с кратък срок доставка.

Групажни линии

Сътрудничеството с чуждестранните ни партньори позволява да осигурим на нашите клиенти достъп до различни малки населени места в конкретната държава. Групажните превози от / до Испания и Португалия са възможни и до островните територии на тези страни, благодарение на нашите контрагенти, които разполагат с добре развита складова и вътрешна транспортна мрежа.

СКЛАДИРАНЕ

Предлагаме складиране на Вашите стоки както за кратък, така и за дълъг период от време. В нашата складова база обслужваме клиенти от различни видове отрасли. Благодарение на високата ѝ ефективност от тип клас А, постоянната температура е между +15 / +20 градуса целогодишно, независимо от атмосферните условия навън. Когато Вие складирате при нас, можете да сте убедени, че стоките Ви са подсигурени от 24 часово видео набюдение и жива охрана. В зависимост от нуждите на Вашия бизнес, можем да Ви предложим наем на цели складови площи или палето място на атрактивни условия и цени от 0,25 лв за брой палет на ден.

Нови услуги

За нашите клиенти ИА ТРАНС ЕООД предлага набор от нови услуги: наем на цели складови площи или брой палетоместа; договорна логистика – Cross Docking; товаро-разтоварна логистика; консолидиране на пратки; товарене и претоварване на камиони.

Комплекти товари

Освен превоз на частични товари, сред предлаганите от нас транспортни услуги, е превоз на самостоятелни / цели товари, както на територията на Република България, така и извън граница в посочените по-горе дестинации.

Екпресни превози

Ние доставяме екпресно! Можем да Ви предоставим превоз на Вашия частичен или цял товар за кратко транзитно време.

Не се колебайте да се свържите с нас!

×
Call Now Button