ИЗПРЕВАРИ ВРЕМЕТО

ИА ТРАНС извършва международен сухопътен транспорт чрез регулярни групажни линии от и до страните от Европа и по-специално ИТАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, ГЕРМАНИЯ и НИДЕРЛАНДИЯ. Благодарение на добрата си организация и договорни отношения със своите международни партньори,

нашата фирма предлага превоз на частични и комплектни товари, групажни пратки и опасни (ADR) товари. Мотото на фирмата е „Изпревари времето“, с което гарантираме бързина и гъвкавост на фиксирани цени на предлаганите транспортни и логистични решения, в полза на нашите клиенти.

Не се колебайте да се свържете с нас!

НИЕ СМЕ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР В МЕЖДУНАРОДНАТА ЛОГИСТИКА

Сътрудничеството с чуждестранните ни партньори позволява да осигурим на нашите клиенти достъп до различни малки населени места в конкретната държава. Групажните превози от/до Испания и Португалия са възможни и до островните територии на тези страни, благодарение на нашите контрагенти, които разполагат с добре развита складова и вътрешна транспортна мрежа

Безопасно и сигурно

Възползвате се от нашия 10 годишен опит в предоставянето на ефективни решения за транспорт и логистика в България и Европа.

Експресна доставка

Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

24/7 поддръжка

В IA Trans ще намерите екип по поддръжка, готов да приложи своята страст към решения в подкрепа на вашия бизнес.

×
Call Now Button