ГРУПАЖНА ЛИНИЯ ИСПАНИЯ

ИА ТРАНС предлага на своите клиенти регулярна групажна линия с Испания. Благодарение на нашия дългогодишен опит и партньорство с утвърден спедитор на испанския пазар, организираме превоз на всякакъв вид пратки в континентална и островна част, както и консолидация в различни терминали, ситуирани в близост до по-големите градове на страната.

Чрез собствен автопарк от тежкотоварни автомобили превозваме както частични и самостоятелни товари, така и такива по АДР клас.

Два пъти седмично нашите камиони отпътуват от и до Каталуния, Валенсианска област, Мурсия, Андалусия, Кастия ла Манча, Мадрид, Кастиля и Леон, Паис Баско и др. В Испания разполагаме със складове в Барселона, Мадрид, Аликанте и Ирун. За по-големи товари, както и за всички останали локации, събираме и доставяме на колела.

Благодарение на нашия терминал в Барселона, успяваме да обслужим до 24 ч цяла Каталуния. Предлагаме и доставки от и до Балеарските острови в рамките на 48 ч.

Чрез терминала ни в Мадрид, подходящ за доставки на пратки от и до по-голямата част на континентална Испания, ние доставяме в рамките от 24 ч до 48 ч. Също така при нужда от страна на нашите клиенти, предлагаме доставки от и до Канарските острови.

ИА ТРАНС може да Ви предостави за цяла (континентална) Испания ескпресен транспорт на частични и самостоятелни товари с транзитно време между 72 ч и 96 ч, в зависимост от района на товарене и доставка.

Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България и Испания събираме и доставяме Вашите пратки от и до всяка една локация в страната.

Препоръчителният срок за отправяне на Вашата заявка за транспорт е два / три дни преди датата на товарене. За оферти бихте могли да попълните формата за запитвания в нашата страница или да ни пишете на имейл: office@iatrans.com

Нашите групажни камиони отпътуват два пъти седмично, както следва:

Всяка Сряда с доставка до Вторник на всяка следваща седмица (в зависимост от населеното място)
Всеки Петък с доставка до Четвъртък на всяка следваща седмица (в зависимост от населеното място)

Не се колебайте да се свържете с нас!

НИЕ СМЕ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР В МЕЖДУНАРОДНАТА ЛОГИСТИКА

Сътрудничеството с чуждестранните ни партньори позволява да осигурим на нашите клиенти достъп до различни малки населени места в Испания. Групажните превози от/до Испания са възможни и до островните територии на тази страна, благодарение на нашите контрагенти, които разполагат с добре развита складова и вътрешна транспортна мрежа.

Безопасно и сигурно

Възползвате се от нашия 10 годишен опит в предоставянето на ефективни решения за транспорт и логистика в Испания.

Експресна доставка

Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

24/7 поддръжка

В IA Trans ще намерите екип по поддръжка, готов да приложи своята страст към решения в подкрепа на вашия бизнес.

×
Call Now Button