Групажна линия Испания

ИА ТРАНС предлага на своите клиенти регулярна групажна линия с Испания. Благодарение на нашия дългогодишен опит и партньорство с утвърден спедитор на испанския пазар, организираме превоз на всякакъв вид пратки в континентална и островна част, както и консолидация в различни терминали, ситуирани в по-големите градове на страната. Допълнително чрез собствен автопарк от тежкотоварни камиони, превозваме както частични и самостоятелни товари, така и такива по АДР клас. Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България и Испания, събираме и доставяме Вашите пратки от и до всяка една локация в страната.

Нашите групажни камиони отпътуват два пъти седмично, както следва:

Всяка Сряда с доставка до Вторник на всяка следваща седмица (в зависимост от населеното място)
Всеки Петък с доставка до Четвъртък на всяка следваща седмица (в зависимост от населеното място)

Не се колебайте да се свържете с нас!

НИЕ СМЕ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР В МЕЖДУНАРОДНАТА ЛОГИСТИКА

Сътрудничеството с чуждестранните ни партньори позволява да осигурим на нашите клиенти достъп до различни малки населени места в Испания. Групажните превози от/до Испания са възможни и до островните територии на тази страна, благодарение на нашите контрагенти, които разполагат с добре развита складова и вътрешна транспортна мрежа.

Безопасно и сигурно

Възползвате се от нашия 10 годишен опит в предоставянето на ефективни решения за транспорт и логистика в Испания.

Експресна доставка

Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

24/7 поддръжка

В IA Trans ще намерите екип по поддръжка, готов да приложи своята страст към решения в подкрепа на вашия бизнес.

×
Call Now Button