Транспорт на дрехи на закачалки

Освен превозването на конвенционални и хладилни стоки, ние от ИА Транс предлагаме и специализиран транспорт на всякакъв вид дрехи на закачалки. Благодарение на разнообразния ни автопарк от транспортни средства, специално оборудвани за този тип превоз, гарантираме запазването вида на Вашите облекла, предназначени за модни събития или бутикова и масова продажба.

С цел предоставяне по-добра цена на нашите клиенти, но не за сметка качеството на сервиза, е възможно и групирането на този вид стоки. Разполагаме с различни видове камиони дрехарки, както високообемни хенгери с размери 15,60 м / 114 куб. м. и сола с размери 9,70 м / 71 куб. м., така и с бусове с размери 4,80 м / 26 куб. м., които ни позволяват екпсресно да превозим Вашите товари. Дестинациите, по които пътуваме са Германия, Италия, Франция, Испания и Португалия.

Не се колебайте да се свържете с нас!

Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България събираме и доставяме от и до всяка една локация в страната.

Основният ни стремеж е да предоставим на клиентите си бърза и навременна логистика, грижейки се за техните стоки с отговорност и внимание, както предполага спецификата на текстилната промишленост в сферата на готовите изделия.

Препоръчителният срок за отправяне на Вашата заявка за транспорт е два / три дни преди датата на товарене. За оферти бихте могли да попълните формата за запитвания в нашата страница или да ни пишете на имейл: office@iatrans.com

Безопасно и сигурно

Възползвате се от нашия 10 годишен опит в предоставянето на ефективни решения за транспорт и логистика в България и Европа.

Експресна доставка

Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

24/7 поддръжка

В IA Trans ще намерите екип по поддръжка, готов да приложи своята страст към решения в подкрепа на вашия бизнес.

×
Call Now Button