Застраховки

ИА ТРАНС разполага със сключена застраховка „Отговорност на Спедитора“ със ЗК ЛЕВ ИНС АД. Можете да се запознаете със застрахователната полица от следния линк. Останалите ни две дружества, наречени БМС ТРАНС и РЕКОМ, лицензирани в извършването на международен транспорт и работещи изцяло като подизпълнителни на ИА ТРАНС,

разполагат със сключени застраховки Отговорност на Превозвача (CMR) със ЗК ЛЕВ ИНС АД и ЗАД АРМЕЕЦ АД. Можете да се запознаете със застрахователните полици от следния линк.

Предмет на застраховките, покрити и непокрити рискове, можете да откриете тук.

Не се колебайте да се свържете с нас!

Съгласно Общите спедиторски условия (ОСУ) на НСБС, Общите складови условия (ОСКУ) на НСБС, Конвенцията за договор за международен автомобилен превоз на товари CMR (за шосеен транспорт) и другите приложими нормативни актове, отговорността на спедиторите и превозвачите е ограничена до определен размер и в съответстие с причината (виновно поведение). Ако желаете да Ви бъдат покрити евентуалните щети в по-висок размер или за разширени видове причини, Ви препоръчваме да сключите застраховка „Товари по време на
превоз” (карго застраховка) и / или имуществена застраховка за стоки на склад.

Ние от ИА ТРАНС ЕООД ще Ви помогнем при избора на застрахователно покритие и ще застраховаме Вашата стока от Ваше име и за Ваша сметка по Ваше изрично желание.

Безопасно и сигурно

Възползвате се от нашия 10 годишен опит в предоставянето на ефективни решения за транспорт и логистика в България и Европа.

Експресна доставка

Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

24/7 поддръжка

В IA Trans ще намерите екип по поддръжка, готов да приложи своята страст към решения в подкрепа на вашия бизнес.

×
Call Now Button