ГРУПАЖНА ЛИНИЯ НИДЕРЛАНДИЯ

ИА ТРАНС предлага на своите клиенти регулярна групажна линия с Нидерландия. Благодарение на нашия дългогодишен опит и партньорство с утвърдени превозвачи на нидерландския пазар, организираме превоз на всякакъв вид пратки. Допълнително чрез наети транспортни средства, работещи ексклузивно за нашите нужди, превозваме както частични и самостоятелни товари, така и такива по АДР клас. 

При нужда от експресен транспорт разполагаме и с транспортни средства от различен тип (бус, соло, прицеп или хенгер) с двойка шофьори, с което гарантираме бързина и точност за нашите клиенти в рамките на 72 ч.

Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България и Нидерландия събираме и доставяме Вашите пратки от и до всяка една локация в страната.

Непосредствената близост и сравнително малката площ на страната благоприятстват за възможността ИА ТРАНС да предлага превоз на частични и самостоятелни товари, както и такива по АДР от и за БЕЛГИЯ. Липсата на граници и късите разстояния между двете страни членки на ЕС, дават възможност да се комбинират товари за кратък период от време, без това да води до забавяне или оскъпяване на предлагана услуга.

Препоръчителният срок за отправяне на Вашата заявка за транспорт е два / три дни преди датата на товарене. За оферти бихте могли да попълните формата за запитвания в нашата страница или да ни пишете на имейл: office@iatrans.com

Нашите групажни камиони отпътуват един пътседмично, както следва:

Всеки Петък с доставка до Сряда на всяка следваща седмица (в зависимост от населеното място)

Не се колебайте да се свържете с нас!

НИЕ СМЕ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР В МЕЖДУНАРОДНАТА ЛОГИСТИКА

Сътрудничеството с чуждестранните ни партньори позволява да осигурим на нашите клиенти достъп до различни малки населени места в Нидерландия. Групажните превози от/до Нидерландия са възможни и до островните територии на тази страна, благодарение на нашите контрагенти, които разполагат с добре развита складова и вътрешна транспортна мрежа.

Безопасно и сигурно

Възползвате се от нашия 10 годишен опит в предоставянето на ефективни решения за транспорт и логистика в Нидерландия.

Експресна доставка

Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

24/7 поддръжка

В IA Trans ще намерите екип по поддръжка, готов да приложи своята страст към решения в подкрепа на вашия бизнес.

×
Call Now Button