Групажна линия Нидерландия

ИА ТРАНС предлага на своите клиенти регулярна групажна линия с Нидерландия. Благодарение на нашия дългогодишен опит и партньорство с утвърден спедитор на нидерланския пазар, организираме превоз на всякакъв вид пратки. Допълнително чрез собствен автопарк от тежкотоварни камиони, превозваме както частични и
самостоятелни товари, така и такива по АДР клас. При нужда от експресен транспорт, ние разполагаме и с наети транспортни средства от различен тип (бус, соло, прицеп или хенгер) с двойка шофьори, с което гарантираме бързина и точност за нашите клиенти.
Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България и Нидерландия, събираме и доставяме Вашите пратки от и до всяка една локация в страната.

Нашите групажни камиони отпътуват два пъти седмично, както следва:

Всеки Петък с доставка до Сряда на всяка следваща седмица

Не се колебайте да се свържете с нас!

НИЕ СМЕ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР В МЕЖДУНАРОДНАТА ЛОГИСТИКА

Сътрудничеството с чуждестранните ни партньори позволява да осигурим на нашите клиенти достъп до различни малки населени места в Нидерландия. Групажните превози от/до Нидерландия са възможни и до островните територии на тази страна, благодарение на нашите контрагенти, които разполагат с добре развита складова и вътрешна транспортна мрежа.

Безопасно и сигурно

Възползвате се от нашия 10 годишен опит в предоставянето на ефективни решения за транспорт и логистика в Нидерландия.

Експресна доставка

Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

24/7 поддръжка

В IA Trans ще намерите екип по поддръжка, готов да приложи своята страст към решения в подкрепа на вашия бизнес.

×
Call Now Button