ГРУПАЖНА ЛИНИЯ ИТАЛИЯ

ИА ТРАНС предлага на своите клиенти регулярна групажна линия с Италия. Благодарение на нашия дългогодишен опит и партньорство с утвърдени спедитори на италианския пазар, организираме превоз на всякакъв вид пратки от и до цялата страна. Допълнително чрез собствени и наети транспортни средства, превозваме както частични и самостоятелни товари, така и такива по АДР клас. 

Стандартното транзитно време за всички групажни пратки и товари е 4 дни.

ИА ТРАНС може да Ви предостави за цяла (континентална) Италия експресен транспорт на частични и самостоятелни товари с транзитно време до 48 ч, в зависимост от района на товарене и доставка.

Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България и Италия събираме и доставяме Вашите пратки от и до всяка една локация в страната.

Препоръчителният срок за отправяне на Вашата заявка за транспорт е два / три дни преди датата на товарене. За оферти бихте могли да попълните формата за запитвания в нашата страница или да ни пишете на имейл : office@iatrans.com

Нашите групажни камиони отпътуват два пъти седмично, както следва:

Всеки Вторник с доставка до Събота на същата седмица (в зависимост от населеното място)
Всеки Петък с доставка до Вторник на всяка следваща седмица (в зависимост от населеното място)

Не се колебайте да се свържете с нас!

НИЕ СМЕ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР В МЕЖДУНАРОДНАТА ЛОГИСТИКА

Сътрудничеството с чуждестранните ни партньори позволява да осигурим на нашите клиенти достъп до различни малки населени места в Италия. Групажните превози от/до Италия са възможни и до островните територии на тази страна, благодарение на нашите контрагенти, които разполагат с добре развита складова и вътрешна транспортна мрежа.

Безопасно и сигурно

Възползвате се от нашия 10 годишен опит в предоставянето на ефективни решения за транспорт и логистика в Испания.

Експресна доставка

Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

24/7 поддръжка

В IA Trans ще намерите екип по поддръжка, готов да приложи своята страст към решения в подкрепа на вашия бизнес.

×
Call Now Button