ГРУПАЖНА ЛИНИЯ ГЕРМАНИЯ

ИА ТРАНС предлага на своите клиенти регулярна групажна линия с Германия. Благодарение на нашия дългогодишен опит и партньорство с утвърдени превозвачи на немския пазар, организираме превоз на всякакъв вид пратки. Допълнително чрез наети транспортни средства, работещи ексклузивно за нашите нужди, превозваме както частични и самостоятелни товари, така и такива по АДР клас. 

Германия е най-голямата икономика в Европа и е една от водещите икономически сили в света, като заема четвърто място по БВП. Страната е третият най-голям износител и вносител на стоки в света, което я прави една от най-предпочитаните дестинации за всички превозвачи и спедитори в бранша. Именно този факт благоприятства за различни транспортни възможности на конкурентни цени.

При нужда от експресен транспорт разполагаме и с транспортни средства от различен тип (бус, соло, прицеп или хенгер) с двойка шофьори, с което гарантираме бързина и точност за нашите клиенти с транзитно време от 48 ч до 72 ч.

Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България и Германия събираме и доставяме Вашите пратки от и до всяка една локация в страната.

Препоръчителният срок за отправяне на Вашата заявка за транспорт е два / три дни преди датата на товарене. За оферти бихте могли да попълните формата за запитвания в нашата страница или да ни пишете на имейл: office@iatrans.com

Нашите групажни камиони отпътуват ЕДИН ПЪТ седмично, както следва:

Всеки Петък с доставка до Вторник на всяка следваща седмица (в зависимост от населеното място)

Не се колебайте да се свържете с нас!

НИЕ СМЕ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР В МЕЖДУНАРОДНАТА ЛОГИСТИКА

Сътрудничеството с чуждестранните ни партньори позволява да осигурим на нашите клиенти достъп до различни малки населени места в Германия.

Безопасно и сигурно

Възползвате се от нашия 10 годишен опит в предоставянето на ефективни решения за транспорт и логистика в Нидерландия.

Експресна доставка

Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

24/7 поддръжка

В IA Trans ще намерите екип по поддръжка, готов да приложи своята страст към решения в подкрепа на вашия бизнес.

×
Call Now Button