ГРУПАЖНА ЛИНИЯ ФРАНЦИЯ

ИА ТРАНС предлага на своите клиенти регулярна групажна линия с Франция. Благодарение на нашия дългогодишен опит и постоянното наличие на наши превозни средства на територията на страната, ние организираме превоз на всякакъв вид товари от и до цяла Франция. Можем да организираме директно събиране или доставка на частични и самостоятелни товари, както и превоз на такива по АДР клас.

При необходимост от експресен транспорт за Вашите частични и самостоятелни товари ние от ИА ТРАНС можем да предложим такъв с транзитно време от 48 ч до 72 ч, в зависимост от района на товарене и доставка.

Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България и Франция събираме и доставяме Вашите пратки от и до всяка една локация в страната.

Препоръчителният срок за отправяне на Вашата заявка за транспорт е два / три дни преди датата на товарене. За оферти бихте могли да попълните формата за запитвания в нашата страница или да ни пишете на имейл: office@iatrans.com

Нашите групажни камиони отпътуват два пъти седмично, както следва:

Всеки Вторник с доставка до Понеделник на всяка следваща седмица (в зависимост от населеното място)
Всеки Петък с доставка до Сряда на всяка следваща седмица (в зависимост от населеното място)

Не се колебайте да се свържете с нас!

НИЕ СМЕ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР В МЕЖДУНАРОДНАТА ЛОГИСТИКА

Сътрудничеството с чуждестранните ни партньори позволява да осигурим на нашите клиенти достъп до различни малки населени места в Франция.

Безопасно и сигурно

Възползвате се от нашия 10 годишен опит в предоставянето на ефективни решения за транспорт и логистика в Испания.

Експресна доставка

Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

24/7 поддръжка

В IA Trans ще намерите екип по поддръжка, готов да приложи своята страст към решения в подкрепа на вашия бизнес.

×
Call Now Button