ГРУПАЖНА ЛИНИЯ ПОРТУГАЛИЯ

ИА ТРАНС предлага на своите клиенти регулярна групажна линия с Португалия. Благодарение на дългогодишния опит на нашите служители и партньорството ни с утвърден спедитор на португалския пазар, организираме превоз на всякакъв вид пратки, както и консолидация в партньорски терминали, стратегически разположени в районите на Лисабон, Авейро и Порто.

Два пъти седмично камионите ни отпътуват до изброените по-горе райони. До по-отдалечените такива, около градовете Фаро за южната част на страната и Брага за северната, по-големи товари събираме и доставяме на колела. При нужда от страна на нашите клиенти можем да предложим и доставки на групажни пратки от и до островните територии на Португалия.

Стандартното транзитно време за всички групажни товари (от континентална част) е до 7 дни.

Предлагаме за цяла (континентална) Португалия експресен транспорт на частични и самостоятелни товари с транзитно време между 96 ч и 108 ч, в зависимост от района на товарене и доставка.

Чрез собствен автопарк от тежкотоварни автомобили превозваме както частични и самостоятелни товари, така и такива по АДР клас.

Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България и Португалия, събираме и доставяме Вашите пратки от и до всяка една локация в страната.

Препоръчителният срок за отправяне на Вашата заявка за транспорт е два / три дни преди датата на товарене. За оферти бихте могли да попълните формата за запитвания в нашата страница или да ни пишете на имейл: office@iatrans.com

Нашите групажни камиони отпътуват два пъти седмично, както следва:

Всяка Сряда с доставка до Сряда на всяка следваща седмица
Всеки Петък с доставка до Петък на всяка следваща седмица (в зависимост от населеното място)

Не се колебайте да се свържете с нас!

НИЕ СМЕ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР В МЕЖДУНАРОДНАТА ЛОГИСТИКА

Сътрудничеството с чуждестранните ни партньори позволява да осигурим на нашите клиенти достъп до различни малки населени места в Португалия. Групажните превози от/до Португалия са възможни и до островните територии на тази страна, благодарение на нашите контрагенти, които разполагат с добре развита складова и вътрешна транспортна мрежа.

Безопасно и сигурно

Възползвате се от нашия 10 годишен опит в предоставянето на ефективни решения за транспорт и логистика в Португалия.

Експресна доставка

Всеки от автомобилите ни е снабден с GPS устройства за проследяване движението му, което гарантира постоянен контрол и наблюдение местоположението на всички клиентски пратки.

24/7 поддръжка

В IA Trans ще намерите екип по поддръжка, готов да приложи своята страст към решения в подкрепа на вашия бизнес.

×
Call Now Button